29.2.12

Hudvårdsdjungeln

Manlig hudvård behöver inte vara så komplicerad... Duo4 kan dom flesta knepen. Ta dig en titt:)

23.2.12

Encore!

Duo4 uppmärksammas av SalongK! Vi är tacksamma , glada och stolta över denna fina exponering. Tack SalongK! Till artikeln

22.2.12

Salong K


Jag har blivit intervjuad av SalongK som är en av Sveriges första nättidningar. Dom tar upp det mesta som är aktuellt inom mode och skönhet. Nu var det min tur att vara aktuell:) Du kan läsa intervjun genom att klicka här.
/Iván

13.2.12

The Show

Det har varit fantastiskt kul att få fronta Maria Åkerbergs makeup. Jag showade loss för norrmännen i dagarna tre och dom älskade det. Det känns otroligt kul. Lägger upp en glimt av mässan o vad jag pysslat med.:) /Iván

10.2.12

Late Night Report

Här kommer en snabbrapport om förberedelserna som pågått för fullt. Landade i Oslo och tog mig direkt till mässan där jag mötte upp med Maria Åkerberg. Satte genast igång och kollade teknik på scen inför makeupshowen....en backdrop i led är inblandad:)) Det kommer att bli superhäftigt. Varor har packats upp.... ja... ta dig en titt på klippet så får du en feeling. Natti natti /Ivan

7.2.12

Health & Beauty


Jag har fastnat för uttrycket Deepskin Organics som står för djupverkande, ekologiska produkter. Det är just den verkan som makeupen, jag ska representera i Oslo, har. Smink och hudvård som är djupverkande på din hud, på ett positivt sätt. How cool is that?:)

På torsdag landar vi i Oslo för att vara fullt beredda inför helgens mässa. Men redan idag (tisdag) har byggandet av montern påbörjats . Det är Health & Beauty mässan som kommer att pågå 10-12 feb. Jag medverkar med Maria Åkerberg och hennes norska team. Vi har förberett en makeupshow som heter duga och jag ser mycket fram emot att släppa loss med borstarna på scenen. Alla mässans dagar kör jag på scenen. 

I programmet annonseras vår show med orden; 
Maria Åkerberg Deepskin Organics : Det huden din fortjener !
 100% fartsfylt, lekent og inspirerende makeupshow ! 100% parabenefri makeup. 100% økologisk hudpleie.Har du vägarna förbi mässan i Oslo så kom förbi o säg hej! Ta dig en titt på hemsidan där du kan hitta info om vad som gäller och när. http://www.health-beauty.no/index.php .
 Hoppas att vi ses!/Iván6.2.12

Irene la plus belle!


All makeup jag använde på vackra Irene är av märket Maria Åkerberg Deepskin Organics.
/ Iván

4.2.12

Kärlek!

Alla hjärtans dag är snart här och det är dags att skämma bort den man älskar. Har du tröttnat på att ge bort choklad och blommor? Vi har något som din kärlek kommer att uppskatta och aldrig glömma. Vår populära Duo4 Classic (Duo4-behandlingen). Överraska med ett presentkort från oss och ge bort en unik upplevelse!

Info om priser och behandlingar hittar du på vår hemsida www.duo4.se 

Välkommen!