11.11.11

Halvlek

Foto:Mia Gunnarson

Halvvägs genom mässan , so far so good. Det är jättekul att stå på Allt för hälsan i Maria Åkerberg montern. Så mycket folk som kommer och besöker oss och så många återförsäljare som är så trevliga.

Catrin coachar Duo4 Natalie i makeup
Innan jag berättar mer om mässan så ska jag berätta lite om makeup kursen som vi var på i tisdags. Det var en inspirerande dag med Catrin som är produktutbildare för Maria Åkerbergs produkter. Vi fick jobba praktiskt och det är alltid det mest lärorika tycker jag. Att titta o se  när andra lägger makeup för att själv fånga upp nya knep. Catrin delade med sig av nyttiga tips om hur man kan trixa med tex foundation. Genom att fukta foundation penseln när du applicerar den så blir den än mer smidig att lägga snyggt. det var ett av knepen hon lärde oss.

Serum Moist  225 kr.
På torsdag var det dags. Mässan öppnade och vi hade förberett ett framträdande där jag släpper loss med makeupen , det går som en dans:))) Varje dag som mässan håller på kör vi på scenen klockan 12.00.Underbara nyheter som presenteras, en av dom är Serum Moist. Äntligen ett djupt återfuktande serum som passar alla hudtyper. Den är inte fet i konsistensen utan tunn och lätt. Framtagen för att snabbt absorberas av huden så att den kan gå på djupet och binda fukt. Använda under din creme eller ansiktsolja.

Nu har vi två dagar kvar och det ska bli lika kul det:) / Ivan
Kom o ta del av alla nyheter och erbjudanden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar